woensdag 12 december 2018

Lees de gebruikershandleiding

Lees de gebruikershandleiding


Gebruiksaanwijzingen zijn voor anderen

Kijk, dat doen niet veel mensen meer. Een gebruiksaanwijzing is tenslotte iets voor anderen. Voor mensen die er niets van snappen.

Het werkt toch?

En wellicht krijgt u die nieuwe camera best aan de praat. Ok, er zit een paperback in met alle mogelijkheden maar die heeft u toch niet nodig, nietwaar? Blijft wel de vraag waarom u dan deze camera gekocht heeft maar dat is een heel ander verhaal.




En toch staan er vaak best leuke dingen in

Een moderne systeemcamera kan vaak verbluffend veel. Veel meer dan u zou  verwachten. En dan kan het lezen van die gebruiksaanwijzing wel eens de nodige ideeën opleveren. Wellicht zit er een idee bij waar u zelf nog niet zo opgekomen was. Nu, dat is dan toch al weer meegenomen?

Mopperen mag niet meer

Dus niet mopperen dat u niet weet waar dat knopje of palletje dat u toch nooit gebruikt voor dient. Natuurlijk is daar achter te komen. Maar als u tevreden bent met het feit dat u maar een deel van uw camera in de vingers heeft dan is dat natuurlijk uw goed recht. Dat spreekt voor zich.

Gewoon doen

dus is het slecht weer? Te slecht om uw camera uit te laten? Is er geen "boer zoekt vrouw" op de televisie? Pak dan uw gebruiksaanwijzing en begin met de koppen door te lezen. Dan weet u wat er ongeveer in staat. Maar wedden dat u al heel snel bezig bent met het lezen van details die u eigenlijk nog niet wist? Gewoon doen dus.


Nicolaas/S Fotografie in Lisse. 
Meer dan 50 jaar ervaring
in verschillende takken van de fotografie

Een voorbeeld van onze overige producten en diensten