dinsdag 8 januari 2019

Zorg voor je eigen callcard


Zorg voor je eigen callcard 

Een goed reclamemedium

Een callcard is een soort visitekaartje maar dan meestal wat groter en uitgebreider. Je kunt het uitdelen als een soort flyer om mensen te laten weten wat je doet. Het is dan een soort reclamemedium en daar moet u even rekening mee houden als u het ontwerp staat. Het is van belang wat er op komt en wat u wilt communiceren.


Handig bij straatfotografie

Maar het is ook een van de dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je iemand niet beledigt als je hem of haar op straat zomaar fotografeert. Doet iemand moeilijk dan kunt u laten zien dat u serieus bezig bent. Vaak verdwijnt dan de weerstand en vaak vindt men het zelfs wel interessant dat men gefotografeerd is.

Zorg voor een handzaam formaat

Qua formaat kun je denken aan iets tussen een visitekaartje en een briefkaart in. Men moet het tenslotte in de zak kunnen steken als je het iemand in handen geeft. Maak eventueel iets opvouwbaars dat niet veel groter meer wordt dan een creditcard formaat.

Zorg dat uw callcard opvalt

Een opvallende callcard kan heel positief werken bij het verkrijgen van werk en het kweken van goodwill. Besteed dus de nodige tijd aan een goed ontwerp.


Nicolaas/S Fotografie in Lisse. 
Meer dan 50 jaar ervaring
in verschillende takken van de fotografie

Een voorbeeld van onze overige producten en diensten