donderdag 7 maart 2019

Wees niet te afhankelijk van uw systeemcamera


Wees niet te afhankelijk van uw systeemcamera


Een systeemcamera biedt kwaliteit

Natuurlijk is het waar dat een systeemcamera je een betere beeldkwaliteit kan bieden dan een simpele "point and shoot" camera. 

Wat is een systeemcamera?

Onder een systeemcamera verstaan we dan een body met vele instelmogelijkheden, verwisselbare objectieven, meerdere mogelijkheden om te flitsen en allerlei andere handige zaken voor de gevorderde fotograaf.

Het grote nadeel van de systeemcamera

Maar deze mooie systeemcamera heeft een groot nadeel: Zijn gewicht en de omvang van alle bijbehorende zaken als objectieven en dergelijke maken meenemen niet altijd tot een genot om te doen.Veel fotografen zullen hun apparatuur wel eens vervloeken.



Een systeemcamera is ook zwaar en onhandig

Veel fotografen kiezen er dan toch voor om al die "ballast" maar eens een keertje thuis te laten. Om daarmee een geweldig moment te missen dat wel degelijk de moeite waard was om vast te leggen. Dan is het bezit van een klein, simpel cameraatje dat in je zak past toch wel erg prettig. Sommige betere smartphones komen ook al een heel eind. Maar deze zijn vaak kritischer op de juiste omstandigheden waaronder gewerkt wordt.


Zorg dat u toch de gelegenheid kunt benutten

Kortom, zorg naast die systeemcamera voor iets wat altijd mee gaat. Zodat u, als zich dat ultieme fotomoment een keertje voordoet, de mogelijkheid hebt om de gelegenheid te benutten.


Nicolaas/S Fotografie in Lisse. 
Meer dan 50 jaar ervaring
in verschillende takken van de fotografie

Een voorbeeld van onze overige producten en diensten