dinsdag 15 januari 2019

Daag jezelf uit om steeds beter te worden

Daag jezelf uit om steeds beter te worden


De kracht van de 1% regel

Er zijn hele theoretische verhandelingen bekend hoe je enorm kunt verbeteren door elke dag het werk dat je doet met 1% te verbeteren. Deze zijn afgeleid van de bekende 20/80 regel van Pareto.

Op den duur levert een dagelijkse verbetering van slechts 1%  een enorme winst op. Vergelijk het met de opbouw van kapitaal bij samengestelde rente.

 

Maak dagelijks minstens één foto

En dat kan natuurlijk ook in de fotografie. Maak elke dag minstens één foto, liefst meer. En kijk hoe u die beter kunt maken dan wat u de dag ervoor hebt gedaan. En de dag daarvoor. Etc.


Maak foto's van iets dat niet inspireert

Hebt u geen zin? Daag uzelf toch uit. Ga van het meest oninspirerende dat u maar kunt vinden toch een goede foto maken. Dat is lastig maar zeer leerzaam op meerdere fronten. U moet dan echt naar de grenzen van uw creativiteit. En die als het even kan gaan verleggen. Sta dus op uit de bank en maak die foto's. Het gaat een unieke ervaring worden op het moment dat u de resultaten gaat zien.


U investeert in uw toekomst

u traint niet alleen uw vaardigheden als fotograaf maar ook uw fantasie en uw doorzettingsvermogen. En dat zijn drie zaken die u later als fotograaf heel goed van pas gaan komen.


Nicolaas/S Fotografie in Lisse. 
Meer dan 50 jaar ervaring
in verschillende takken van de fotografie

Een voorbeeld van onze overige producten en diensten